Σελίδες

About

06 Δεκεμβρίου 2017

Κεραυνός Άσπρου – Μέγας Αλεξανδρος Γιαννιτσών 49 - 55

Την πρώτη του νίκη για το φετινό πρωτάθλημα της Ά ΕΚΑΣΚΕΜ κατάφερε να σημειώσει το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Μεγάλου Αλεξάνδρου απέναντι στον Κεραυνό Άσπρου, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα εν όψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες και το άγχος αισθητό στις προσπάθειες των παικτών, με αποτέλεσμα τα λάθη να είναι πολλά και να μην υπάρχει ρυθμός.

Ο Κεραυνός μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα παίρνοντας προβάδισμα, όμως οι παίκτες του Μέγα γρήγορα ισορρόπησαν το σκορ και δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Κεραυνό να προηγείται με 24-23. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Μέγας Αλέξανδρος παρουσιάστηκε πιο δυνατός και προηγήθηκε με 32-39, ενώ και στο τέταρτο δεκάλεπτο παρά την αντεπίθεση του Κεραυνού διατήρησε την πρωτοπορία και έφτασε σε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.
Σε δηλώσεις τους, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νίκος Κοτλέας επισήμανε τα εξής:
«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε και τελικά παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν είναι σημαντικό οτι τα καταφέραμε. Ωστόσο πρέπει να παρουσιαζόμαστε πολύ πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι, περιορίζοντας τα λάθη μας αν θέλουμε να φτάσουμε σε περισσότερες νίκες. Ακολουθεί ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι για εμάς με την ομάδα του Αετού Κιλκίς και πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι από κάθε άποψη γι αυτόν τον αγώνα».

Τα δεκάλεπτα: A΄ 11-10, Β΄ 24-23, Γ΄ 32-39, Δ΄ 49-55.

Α.Σ. Κεραυνός Άσπρου (Σημαιοφορίδης)
Μουμτζίδης 7, Δημάκας 11, Διαμαντόπουλος 12(3), Κωστίκας 5(1), Τραούδας, Κοκκινίδης 5, Δερμιτζάκης, Καπετανόπουλος 9, Λυκόπουλος, Ξενάκης

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κοτλέας)
Στόιτσης 16(1), Μπάρπας 8(1), Παπαμανώλης 5(1), Παναγιωτίδης, Μπουτάκης, Γκιώσης 6, Μαυρόπουλος 3, Πατσιάνης, Μόσχου 5, Μανδράς 8, Αργυρόπουλος 4