Σελίδες

About

21 Φεβρουαρίου 2018

17 επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας συμμετέχουν στην έκθεση Detrop Boutique

Με δεκαεπτά (17) επιχειρήσεις εκπροσωπείται η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στην 27η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας Detrop Boutique η οποία πραγματοποιείται παράλληλα με την Artozyma.


«Η Πέλλα είναι ένας ευλογημένος τόπος με πλούσια ποικιλία προϊόντων αγροδιατροφικού τομέα και εκλεκτών κρασιών. Η τοπική οικονομία βασίζεται στον πρωτογενή τομέα, τον οποίο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει και προβάλλει με όλες τα διαθέσιμα μέσα. Στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσουμε και το επόμενο διάστημα να προβάλλουμε και να προωθούμε μέσα από στοχευμένες δράσεις τα πλεονεκτήματα και την ποιότητα των προϊόντων που παράγουν οι παραγωγοί της Πέλλας. Εύχομαι καλή επιτυχία στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε μια διεθνή διοργάνωση η οποία αποτελεί μοναδική ευκαιρία γνωριμίας και σύναψης συνεργειών και διατοπικών συνεργασιών. Η Π.Ε. Πέλλας μέσω της αρμόδιας Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ενδιαφερομένων πολιτών και επιχειρηματιών» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά με αφορμή την διοργάνωση της έκθεσης, στην οποία συμμετέχουν επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Οι συνολικές συμμετοχές της Π.Κ.Μ. είναι ογδόντα (80) και σχεδόν το 25% των συμμετεχόντων είναι από την Π.Ε. Πέλλας. Συγκεκριμένα, στην Detrop συμμετέχουν οι επιχειρήσεις ΚΑΤΡΟ ΕΠΕ, Σουδής Γεώργιος, Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, Τσεντεμίδης, Pella's
Delicacies, Η Ευτυχία, Παραδοσιακό Αποστακτήριο Νιβουρλή, Αλμωπία, Fruitlife IKE, Ρόδι Ελλάς Α.Β.Ε.Ε.Ε., Όπως Παλιά, Ρόδι Πέλλας, Pellas Nature P Co, Μελισσανίδης Δημήτριος & ΣΙΑ Ο.Ε, EFEL Ι.Κ.Ε., Θωμαΐδης Α. Σάββας "3 ΓΕΝΙΕΣ", e - frozenfood.gr.

Οι προαναφερθείσες επιχειρήσεις θα προβάλλουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο 12, εκτός από τις Μελισσανίδης Δημήτριος & ΣΙΑ Ο.Ε, EFEL Ι.Κ.Ε. και Θωμαΐδης Α. Σάββας "3 ΓΕΝΙΕΣ" που θα βρίσκονται στο περίπτερο 8 και την e - frozenfood.gr που θα υποδεχτεί τους επισκέπτες στο περίπτερο 13.

Η έκθεση διαρκεί από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2018 και χωροθετείται στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.